Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar liksom nomineringar till Rockbjörnen, NRJ Awards och Swedish Hit Music Award. Brolle blev även utnämnd till ”Årets Norrbottning”.

Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande ute i landet, gick han upp på musikalscenen för att spelade huvudrollen i succén ”The Buddy Holly Musical” på Göta Lejon.

År 2012 startade Brolle upp sitt egna turnéprojekt; ”Rock´n´Roll On Tour”, en turné uteslutande i folkparker runtomkring i Norrland. Succén spred sig som en löpeld och Brolle har sen dess genomfört klassiska folkparkskvällar med coverband, show, pilkastning etc. över hela Sverige. Kvällarna har hyllats av publik likaväl som media.

Brolle har även synts i ett flertal stora musikprogram inklusive Körslaget, Diggiloo, Så ska det låta och Melodifestivalen under åren. Men på fritiden, ja då är det jakt, friluftsliv och snöskoter som står högt på agendan.

18 maj
18:00


INFORMATION

Biljettpris: 795:-
Biljettförsäljningen stänger fredag 17 maj 12:00

Biljetten avser:
Trerätters middag samt show

Tider:
Arenan öppnar 18:00
Middag serveras 19:00
Showen startar 20:30
Arenan stänger 01:00

>>Allmänna villkor

Meny:
Förrätt:
Förrättspannacotta med smak av hummer, vittvin, toppad med kavring, fänkål, örter
Varmrätt:
Långbakad högrev i rödvin – och tryffelsky serveras med vårprimörer samt en potatisbakelse och fläderemulsion
Dessert:
Choklad – jordgubbe – citron – crème

Övrigt: Önskar du boka Taxi till evenemanget? Kontakta Sverigetaxi 0775-50 50 50